preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników


  • 1
  • 2

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.08.2016
IP/Host: *.tarnowskiegory.vectranet.pl
Na początku dosyć sceptycznie podchodziłem do tego kursu, ale pomyślałem sobie, że co mi szkodzi spróbować. Nie sądziłem, że będę w stanie przerobić 13 lekcji, a jednak się udało. Cieszę się, że trafiłem na 6ka. pl, gdyż dopiero dzięki korzystaniu z tej strony odnoszę wrażenie, że sporo się nauczyłem, mimo że uczę się przede wszystkim przez tę stronę. Może brakuje jakichś dialogów (rozumienie ze słuchu), bo jednak jest to ważna umiejętność.

Grzegorz
lat 19, Katowice, picanto2...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.02.2016
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Rozpoczęłam zabawę z językiem włoskim. Miałam zamiar przerobić kilka darmowych lekcji i wciągnęło mnie. Mało tego - uczę się też angielskiego. Kurs jest prowadzony profesjonalnie. Już poleciłam go koleżance.

Maria
lat 49, maria-starma...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.01.2016
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Kurs jest świetny. Radzę kupić od razu kurs i słownictwo bo jest tam sporo fajnych ćwiczeń i będzie taniej. Za dwie sztuki zakupione jest rabat.

Aldona
lat 67, Bydgoszcz, multia...@gazeta.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.01.2016
IP/Host: *.145.149.46.ip.sptelek.com.pl
Polecam tę stronę z całego serducha. Kocham Włochy i chcę tam w przyszłości zamieszkać, dlatego ten kurs to dla mnie strzał w dziesiątkę! :)

Natalia
lat 20, Poznań, natus16...@o2.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.10.2015
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
super lekcje,to jest prawdziwy kurs dla początkujących

Elżbieta
lat 56, Warszawa, elzbieta.wojtowic...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.07.2015
IP/Host: *.227.131.119
Witam,
Oj, nie jest łatwo, ale z Twoją pomocą Aniu jakoś leci. Jednak brakuje mi jednej rzeczy: jakiegoś spisu, jakie zagadnienia gramatyczne są omawiane w której lekcji ... Trochę to skomplikowałam. Np. dzisiaj zależało mi na znalezieniu lekcji na temat dopełnienia bliższego i dalszego - przejrzałam chyba z 15 lekcji zanim to znalazłam. Wiem, że jest to na początku każdej lekcji, ale jakby tak zrobić jakiś spis?
No i mznalazłam błąd, w którejś lekcji jest napisane "cania" zamiast "cagna", ale nie pamiętam jednak gdzie .....
Pozdrawiam serdecznie, W.Jakubowska

Wanda
lat 58, Pruszków, wanda_...@op.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.04.2015
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Jestem dopiero na drugiej lekcji próbnej. Po tych dwóch umiem się już dosyć dobrze przedstawić! Jestem bardzo zadowolona, lekcje są łatwe i przyjemne.

Zuzanna
lat 12, Myślibórz, mraz...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.01.2015
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
bardzo mi odpowiada sposób przygotowanych lekcji.można do nich zajrzec zawsze by przypomniec sobie lub utrwalic przerobione zagadnienia.Włoski zawsze mnie intrygował,więc szukałam szukałam az wreszecie znalazłam.jestem bardzo zadowolona wykupiłam tez córce niemiecki,sobie angielski dla przypomnienia...POLECAM!!!

Justa
lat 39, justyna_dar...@poczta.onet.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.12.2014
IP/Host: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl
Forma kursu bardzo mi odpowiada. Na to czekałam od dłuższego czasu. Rewelacja ! Nauka włoskiego sprawia mi wiele przyjemności i stała się jedną z form spędzania wolnego czasu ; ) Mam nadzieję, że podczas wakacji we Włoszech będę mogła tę wiedzę wykorzystać. ... Nauczyć się włoskiego -to jedno z moich marzeń . Właśnie się spełnia.
Przy okazji uczę się też angielskiego. Znalazłam świetnego nauczyciela! Nazywa się 6ka.pl
Pozdrawiam użytkowników i całą redakcję. Joanna

joanna
asia.choluj...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.12.2014
IP/Host: *.siec.alfa.pl
Bardzo jestem zadowolona z 6ki Cena po zniżkach dla zalogowanych uczestników nawet więcej jak przystępna Porządnie opracowany , a najważniejsze jest to że mogę wracać do powtórek przez następne 10 lat. Brakuje mi tylko bezpośredniego kontaktu z człowiekiem mówiącym po włosku,ale mam nadzieję że to się niedługo zmieni
pozdrawiam i zachęcam wszystkich niezdecydowanych Naprawdę warto

Hanna
lat 52, Bydgoszcz, h-rat...@o2.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.10.2014
IP/Host: *.174.212.10.novaia.pl
Dobre kursy a najlepsze jest to ze mogę korzystać z niego już zawsze ja ,żona i moje dzieci pozdrawiam.

Ryszard
lat 44, Strzyżów, ryror...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.09.2014
IP/Host: *.10.55.136
BARDZO BARDZO TAK!!!!
Ten kurs jest wspaniały. Dzięki autorce! Uczę się dwa lata na kursie, a tu się doszkalam i usuwam "niedouczki". Znalazłam też wiele wyjaśnień, które na kursie nie padły, a które mi bardzo pomogły.
Molto grazie! Wanda

Wanda
lat 57, Pruszków, wanda_...@op.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.08.2014
IP/Host: *.internetia.net.pl
Włoski super. Właśnie przymierzam się do zakupu angielskiego :D

Agnieszka
lat 26, Świętochłowice, agnieszkalu...@interia.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.08.2014
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
Polecam wszystkim kurs włoskiego. Bardzo dobrze wszystko rozpisane i zrozumiałe. Zaczęłam od zera a po 9 lekcjach jest w stanie dużo powiedzieć i zrozumieć. Wydane pieniądze warte są tego kurs !!!

Katarzyna
lat 36, Ziombsk...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.07.2014
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Bardzo fajny i prosto rozpisany kurs, jestem na samym początku, ale tak ułożone lekcje same zachęcają do nauki. Jedyny minus to to, że nie da się ściągnąć ściagi z danej lekcji.

Piotr
lat 23, Tychy, piotrantoszews...@interia.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.07.2014
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Jestem bardzo zadowolona z tego kursu. Wpadłam na tą stronkę przypadkowo, ale okazała się być ona bardzo przydatna do nauki języka włoskiego, szczególnie że w te wakacje wyjeżdżam do Włoch. Bardzo dziękuje!

ania
lat 12, bielsko biała, ania_harancz...@o2.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.05.2014
IP/Host: *.186.110.162
Jestem wprost zachwycona :) Włoski, którego tak pragnęłam się nauczyć wchodzi mi jak woda.

Ola
lat 23, Szczecin, chocolat....@o2.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.04.2014
IP/Host: *.fenice.com.pl
Serdecznie polecam, lekcje świetnie przygotowane wykupiłem od razu wszystkie 3 poziomy i nie żałuję!

Adam
lat 29, Cieszyn, a.tat...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.04.2014
IP/Host: *.218.115.51
Kurs bardzo fajny, łatwa dostępność do zawartości, nie będę się rozwodził bo to już inni napisali, mi się podoba i tyle, cena też nie jest zbyt wygórowana. Już dzisiaj mogę obiecać, że będę kontynuował naukę na następnych poziomach.
Saluto a tutti e
"Buonanotte a tutti quelli come me
che dopo mezzanotte inizia il tempo di aspettare il sole

Buonanotte a tutti quelli come me
che per sognare non han più bisogno neanche di dormire ...." - Moda
Ciao Paolo

Paweł
lat 48, Nowy Sącz, pb...@interia.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.10.2013
IP/Host: *.219.124.184
Jestem zakochana we włoskim i w tym kursie. Rewelacja!

Agata
lat 40, Bogatynia, agata....@o2.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.10.2013
IP/Host: *.play-internet.pl
Same lekcje próbne już pokazują jak dobrze "zrobiony" jest ten kurs. Wielkie podziękowania dla
Pani Anny Niedzielko.

Rafał
lat 25, Szczecin, jimmyszczec...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.10.2013
IP/Host: *.226.51.114.awist.pl
Jestem zachwycona wykladami a z j.włoskiego ,przy okazji uczę się ich zwyczajów,wspaniale ,na 6.

Bożena
lat 43, Krakow, palka...@onet.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.10.2013
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Ten kurs jest super. Lepszego nie nie znajdziecie nigdzie indziej. Dopiero zaczęłam naukę, a już jestem nim zachwycona. Polecam wszystkim z całego serca. Gratulacje dla autorki !!!!

Beata
lat 46, Ciechanów, palb...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.09.2013
IP/Host: *.nyc.res.rr.com
Bardzo cenie sobie ten kurs.Jest bardzo dobry. Polecam wszystkim.

Grazyna
lat 61, Nowy Jork, babciasimo...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.06.2013
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Nie uczę sie dlugo ale juz po 3 lekcjch moge stwierdzić , że jest genialny !! Dziekuję za darmowy dostęp za udział w ankiecie !! To dla mnie bardzo ważne , że mogę się rozwijać

monika
lat 16, trzcianka, monika199...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.05.2013
IP/Host: *.slupsk.vectranet.pl
Po dłuższej przerwie w nauce języka włoskiego wg.I kursu,przeglądam wersję unowocześnioną i ogromnie sie cieszę ,jest wspaniala " lepiej wchodzi do głowy"polecam ,polecam zachęcam naprawdę warto.

elzbieta
lat 67, Slupsk, elzunia.sz...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.05.2013
IP/Host: *.7-87-r.retail.telecomitalia.it
Kurs jak najbardziej spełnia moje oczekiwania. Jestem juz w trakcie drugiego etapu. Najbardziej podoba mi się, to że tłumaczenie gramatyki, jest naprawdę przedstawione w prosty sposób tak jak w powiedzeniu " jak krowie na miedzy". hehe...POLECAM.

Małgorzata
m.jankowsk...@op.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.02.2013
IP/Host: *.pools.arcor-ip.net
Jestem bardzo zadowolona z kazdej lekcji.Bardzo chetnie wracam do poprzednich lekcji i cwiczen.Polecam zarowno poczatkujacym jak i zaawansowanym.
Urszula z Sankt Augustin

ursula
lat 57, sankt augustin, ul...@gmx.net

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.02.2013
IP/Host: *.183.219.168.dsl.dynamic.t-mobile.pl
Jestem bardzo zadowolona, wykupiłam cały kurs i uczę się systematycznie.
Wszystko jest jasno wytłumaczone, lekcje ciekawe, chociaż według mnie przydałoby się więcej ćwiczeń pisemnych wraz z odpowiedziami.
Pozdrawiam zespół 6

Mariola
lat 54, Łódź, mariola.jurec...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.02.2013
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Jak dla mnie BOMBA po pierwszej lekcji mimo, że próbna to już potrafię się przedstawić powiedzieć gdzie mieszkam a także się spytać. Jestem na TAK i zapewne kupie kolejne lekcję. Polecam dla kogoś kto nie miał jeszcze styczności z językiem tak jak ja.

Kamil
lat 16, Wrocław, kamkuria...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.02.2013
IP/Host: *.play-internet.pl
Po pierwszej lekcji włoskiego jestem pełna zapału.
Zobaczymy co będzie dalej..
Ciao! :)
Małgorzata

Małgorzata
lat 58, Zabrze, aisog...@gazeta.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.01.2013
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Kurs 6ka.pl jest bardzo fajny, łatwo przyswajalny. Lekcje są interesujące tematycznie, a jednocześnie przekazują sporą bazę gramatyczną. Obecnie uczęszczam na kurs prowadzony przez Native Speakera i stwierdzam, że dodatkowe lekcje z 6-ki są wspaniałym dopełnieniem kursu. Czasem nawet gramatyka jest lepiej wytłumaczona niż na zajęciach. Nauka z 6-ką jest przyjemna i ciekawa. Polecam wszystkim stawiającym sobie nowe wyzwania :) !!!

Chilli
Gdańsk, g.czapiews...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.12.2012
IP/Host: *.c154.petrotel.pl
Jestem zachwycona ,że trafilam na te stronę . Prawdę mówiąc nie przypuszczalam że tak się stanie. Będąc na spacerze zauwarzylam reklamę kursu j. hiszpańskiego ,niestety sporo kosztował:( Postanowiłam więc poszukac czegoś w necie :D znalazłam ta stronę i tak mnie pochłonęła, że aż ciężko mi sie od niej oderwać :) Te lekcje są tak prowadzone że nawet dziecko w wieku 3 lat mogłoby się sporo nauczyć :) pozdrawiam

Dominika
lat 22, plock, domib...@onet.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.10.2012
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Cudowna strona ! Nauka języka jest o wiele łatwiejsza i zrozumiała.
Gratulację dla autorki!

Magda
lat 18, Iława, magdaa1...@onet.eu

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.07.2012
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Kurs świetny. Pani Ania tłumaczy fantastycznie. A ja mam pytanie nie dotyczące tego kursu. Czy na 6ka.pl pojawi się więcej kursów jeszcze innych języków, niż tych 7?

Agata
lat 14, Prabuty, wiewiora...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.05.2012
IP/Host: *.nyc.res.rr.com
Bardzo sie ciesze ze znalazlam wasze lekcje i polecam wszystkim.

Grazyna
lat 60, Nowy Jork, babciasimo...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.02.2012
IP/Host: *.bull.com.pl
Prawdę mówiąc zacząłem się uczyć włoskiego z tego kursu internetowego zupełnie przypadkowo. Moja żona, która uwielbia Włochy, miała już za sobą semestr włoskiego na uniwersytecie 3go wieku - i chciałem jej po prostu sprezentować materiał pomocniczy. Potem z ciekawości przerobiłem pierwszych pięć lekcji... i wciągnęło mnie na dobre. Teraz, po pięciu miesiącach nauki, zdołałem przerobić wszystkie 45 lekcji i zdać wszystkie trzy testy kontrolne (nie na szóstki co prawda, ale średnio na około 80% za pierwszym razem). Niebywałe!

Dodam tylko, że oboje z żoną znamy doskonale francuski (poparty 15toma latami emigracji we Francji), więc niby jest nam łatwiej niż innym, bo słownictwo i gramatyka są podobne. Niestety są też spore różnice: bardzo łatwo jest się pomylić i trudno zmienić uporczywe nawyki. Bo tak w ogóle włoski jest łatwy tylko na początku: wymowa jest prosta, ortografia klarowna i nie ma aż tylu komplikacji gramatycznych z układaniem zdań przeczących czy pytających, jak w przypadku francuskiego czy angielskiego. Ale "im dalej w las tym więcej drzew". Przyznaję, że po 3ch miesiącach (tuż przed 30tą lekcją) czułem, że tego robi się za dużo i przez kolejny miesiąc ograniczałem się wyłącznie do powtórek!

Nie przypuszczałem także że metoda, którą odbieram jako skrzyżowanie rozmówek i ćwiczeń gramatycznych, może być aż tak skuteczna! Przed tygodniem z ciekawości zacząłem przeglądać internetowe wydania włoskich gazet (Corriere della Sera, Repubblica, Stampa...) - i oniemiałem z wrażenia, bo w zasadzie prawie wszystko rozumiałem! Fakt, że nie każde słowo i nie każdą formę gramatyczną - ale tak ogólnie byłem w stanie pojąć, dla przykładu, jaką katastrofą była dla Italii śnieżna zima, co w związku z tym podrożało itp itd. NB. Wszystkim absolwentom tego kursu polecam zwłaszcza "Corriere", bo w tej akurat gazecie przy każdym słowie jest link do rewelacyjnego słownika internetowego (wytłumaczenie po włosku plus przekład na angielski, niemiecki, francuski i hiszpański).

Wniosek: słownictwo, którego uczy się tu kursant jest niezwykle przydatne i praktyczne, zaś zasób użytecznej gramatyki jest w zasadzie niemal kompletny. W dodatku lekcje są ciekawe i nie nużą. Gdyby jeszcze pojawił się kurs dla zaawansowanych, gdzie byłaby wyjaśniona brakująca reszta gramatyki i dodano by jeszcze trochę słownictwa umożliwiającego w miarę płynną lekturę prasy włoskiej... szczęście byłoby pełne!

Jedyny minus, jaki dostrzegam, to błędy w rozwiązaniach ćwiczeń, co jest niekiedy irytujące. Gorzej, błędy takie dostrzegłem także w testach podsumowujących, co na pewno nie powinno mieć miejsca. Najczęściej są to głupie literówki, niemniej w ich wyniku prawidłowe odpowiedzi są uznawane za błędne. Takie rzeczy wypadałoby poprawić jak najszybciej!

Jacek
lat 57, Warszawa, jswi...@list.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.01.2012
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Takiego kursu szukałam ,jest rewelacyjny , jestem nim zachwycona.

Sylwia
lat 40, Pszczyna, sylwia72grabowsk...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.01.2012
IP/Host: *.160.33.7
Lekcje są łatwe, i dobrze skomponowane że można szybko załapać. Postanowiłam się podszkolić w ty języku, ponieważ jak byłam we Włoszech nie znałam ani jednego słowa i nie chciałabym tego drugi raz przeżywać, jak oczywiście pojadę,,,,,,mam nadzieję że tak. Włochy są wspaniałe, można się zakochać w kraju i ludziach, którzy są bardzo otwarci i oczywiście dużo mówią , także warto się uczyć.

Bożena
lat 45, Suliszewo, bt...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.01.2012
IP/Host: *.skleporion.net
Dopiero zaczynam, ale kurs wg mnie SUPER!!! Wszystko doskonale wytłumaczone, fajna oprawa graficzna. Bardzo fajnie :-)

Anna
lat 31, Bestwina, annah9...@interia.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.12.2011
IP/Host: *.szybszyinternet.pl
witam! :) przerobiłam trzy lekcje próbne języka włoskiego i jestem zachwycona do ego stopnia, że bardzo chciałabym wykupić dalszy kurs. mam tylko pytanie, jak go wykupić tzn. jak za niego zapłacić? proszę o jak najszybsze informacje. pozdrawiam. :)

Magda
lat 16, magdziorek2...@interia.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.12.2011
IP/Host: *.adsl.alicedsl.de
Moi Drodzy!
sam konzept nauki j.wloskiego bardzo mi sie podoba z malym zastrzezeniem-
wymowa jest zbyt cicha. Po zwolnionej wymowie, powinno tez nastapic wymowa z normalna szybkoscia.
Pozdrowienia.

maks
lat 65, Berlin, maks...@web.de

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.12.2011
IP/Host: *.finemedia.pl
Jestem zafascynowana nauką języka na tej stronie! Lekcje próbne zachęciły mnie do tego stopnia, że mam zamiar wykupić pakiety :)

Magda
lat 19, Koszalin, no-music-no-li...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.10.2011
IP/Host: *.euronet.net.pl
Zaczynam od zera i nie jest to najlepszy moment wiekowy na naukę.Jednak forma tego kursu jest tak czytelna i zrozumiała, że jestem pełna optymizmu .Odezwę się gdy opanuję 10 lekcji. Zyczcie mi powodzenia.

Grażyna
lat 58, Radomsko, stefka...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.10.2011
IP/Host: *.play-internet.pl
Jestem jak najbardziej na TAK! Właśnie skończyłam pierwszą część kursu j.włoskiego, ale na początku od razu wykupiłam sobie dostęp do wszystkich trzech części. Po pierwszych 15 lekcjach jestem zachwycona a zarazem mile zaskoczona moimi postępami w nauce, tym bardziej, że wcześniej nigdy nie miałam żadnego kontaktu z językiem włoskim. Teraz znam już dużo słówek, a także zasad gramatycznych, których najbardziej się obawiałam na początku. Mój narzeczony kiedyś był we Włoszech, i obiecał mi, że kiedyś pojedziemy tam razem. Od tamtej chwili zaczęłam się interesować językiem włoskim, bo wiedziałam, że kiedyś może mi się on przydać. Ogólnie mówiąc, od zawsze bardzo lubiłam języki obce, w szkole uczyłam się najpierw angielskiego, potem jeszcze dodatkowo doszedł mi francuski, a włoskiego postanowiłam nauczyć się samodzielnie. Dzięki temu, że kurs jest online i że nie ma ograniczenia czasowego do przerobienia kursu, mogę zasiadać przed komputerem kiedy tylko mam na to czas i ochotę. Bardzo podoba mi się sposób, w jaki ułożone są lekcje, wszystko jest bardzo jasno i czytelnie wytłumaczone, dużo ćwiczeń i bardzo przydatna ściąga. Jestem zachwycona tym kursem i zamierzam przerobić wszystkie lekcje z dostępnych trzech części. Polecam! :-)

Anna
lat 21, Kolbuszowa, anniee_16...@yahoo.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.09.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Bardzo dobre dla początkującego. przejrzałam wiele, ale wasza jest najlepsza.Dziękuję!

irena
lat 57, mar...@onet.com.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.09.2011
IP/Host: *.inet-siec.pl
Moim marzeniem jest pojechać i powłóczyć się po Toskanii! Dlatego zaczęłam uczyć się włoskiego. Kurs jest OK, dużo słówek, konstrukcji zdaniowych, zwrotów. Mam tylko jedną uwagę: uważam , że jest za mało ćwiczeń. Czy można kupić książkę z cwiczeniami i jaką?
Pozdrawiam ZESPÓŁ 6-TKI
KRYSTYNA

Krystyna
lat 57, Chorzów, leo-...@o2.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.06.2011
IP/Host: *.mikolow.multimetro.pl
Kurs jest świetny! Nie można się nim znudzić-gdy tylko odłożę notatki, zaraz do nich wracam, bo inaczej nie mogę myśleć o niczym innym. Jedynym problemem jest, jak już ktoś przede mną pisał, brak poprawnych odpowiedzi w ćwiczeniach powtórkowych w częściach lekcyjnych. Mam nadzieję, że zostanie to dopracowane. Mimo tego, kurs opracowany jest przejrzyście dla każdego. Polecam wszystkim znajomym, którzy chcą się uczyć nowych języków!

Anna
lat 19, Mikołów, anulek.kic...@buziaczek.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.05.2011
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Rewelacja! Świetny sposób na naukę języków obcych, który nie tylko jest przyjemny co sprawia, że chętnie sam się uczysz - lekcje możesz do woli powtarzać i masz tyle czasu ile chcesz. Miałam obawy co do gramatyki ze sobie nie poradzę - ale lekcje są bardzo szczegółowo wyjaśnione na przykładach i starannie przygotowane, że z łatwością każdy może je sobie przyswoić. Po za tym z lekcjami audio nauka włoskiego idzie jeszcze szybciej. Pełen profesjonalizm - Gorąco polecam! I dziękuję - z przyjemnością polecę moim znajomym tę stronę.

Agnieszka
lat 29, Kraków, bbus...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.05.2011
IP/Host: *.ssp.dialog.net.pl
Wielokrotnie siadałem do nauki języka włoskiego. To jest pierwszy z kursów, który mnie naprawdę wciągnął i którego układ bardzo mi odpowiada i do któego zaglądam co dziennie. Jest to naprawdę kurs na 6-kę. Mam nadzieje, że będzie jeszcze bardziej rozwijany i będą przybywały nowe lekcje.

Marcin
lat 33, Żagań, m.dabrows...@post.pl




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię